Om oss

Varmt välkommen till mig och mitt Nell and the lion! 

Jag som driver detta företag och webshop heter Malin Rosö, jag är bosatt i Värmland och älskar i princip allt som har med skapande och kreativitet att göra. Jag älskar även natur och skogen, vilket syns som en röd tråd här inne och därför även en självklarhet för mig att jobba just i trä, där varje del är unik och hållbar. 


Jag brukar säga att Nell & the lion är min tredje bebis, med sällskap av min älskade son & dotter från verkliga livet. Det är därifrån namnet Nell & the lion kommer, Nell efter min dotter Minelle, the lion efter min son Milton, som är född i lejonets stjärntecken.


Här inne hittar du handgjorda produkter i trä. Alla produkter är skapta och producerade av mig. Här har du möjlighet att köpa en personlig och helt unik dekoration med valfritt namn eller text på. Det går även bra att komma med helt egna önskemål på produkt, maila mig på [email protected], så bollar vi fram det som du önskar, oavsett liten eller stor idé.  

Detaljer är viktiga för mig och jag vill att just du ska få känslan av den kvalité och känsla som finns i hantverket redan när du öppnar din beställning som du får hem, därför packar jag in produkterna med lite extra kärlek, även de personliga med handstämplade etiketter från mig.  Jag vill att produkterna ska ha lång livstid så jag hoppas att de kommer att komma väl till användning hemma hos just dig eller en vän, om du vill ge bort något fint från mitt sortiment. Caketoppern med valfritt namn är en favorit till t.ex dop, som sen enkelt kan torkas av med fuktig trasa och återanvändas på barnets födelsedagstårtor i många år i framtiden. 

Glöm inte att hänga med på instagram @nellandthelion, där du kan ta del av dagliga uppdateringar, inspiration och erbjudanden! En liten plattform som jag delar tillsammans med mina härliga följare!♥ 

Där även du väldigt gärna får dela med dig av en bild från ditt köp på plats i ditt hem tagga med #nellandthelion!

Tack för att just du stöttar min stora dröm om att få andas kreativitet hela dagarna!

Hoppas att du hittar något fint att unna dig!

"When you buy from a small buisness, an actual person does a little happy dance"

/Malin