Om oss

Sagan om Nell & the lion...

Sedan barnsben har kreativiteten funnits nära hjärtat, allt från att möblera om flickrummet varannan dag (förlåt mamma och pappa för alla repor i golvet efter tunga möbler) till att snickra egna små mini-möbler till dockhuset. Det kreativa har ändrat riktningar genom åren men viljan till att skapa har hela tiden funnits med och har utvecklats till att bli en livsstil och inte bara ett intresse. 

Längtan efter att kunna skapa, inspirera och andas kreativitet hela dagarna...

"Om inte nu, när då?" 

Det är nu därför jag stolt öppnar upp portarna till mitt alldeles egna, och väldigt kreativa företag, Nell & the lion. Nell & the lion, som är döpt efter min största inspiration och motivation i livet, min familj och mina två barn. Nell, efter min dotter som heter Minelle och the lion efter min son, som har stjärntecknet lejonet.

Jag har själv utvecklat och designat varje produkt i mitt sortiment, producerat och tagit produktfoton, i hopp om att inspirera andra på bästa möjliga sätt och bidra till att just ditt hem/kalas/bröllop blir personligt och extra speciellt. 

Min tanke är att skapa tidlösa detaljer som kan återanvändas gång på gång och bevaras i flera år, som fint minne. Köp en personlig cake-topper till ditt barns dop, som du sedan lätt kan torka av med en fuktig trasa och använda om och om igen, varje födelsedag framöver! 

Sätt en extra liten personlig touch på en present du ska ge bort med hjälp av vårt superhjältemärke, så blir det en present på presenten som visar att du gett mottagaren lite extra kärlek och tanke. 

Glöm inte att tagga dina köp med #nellandthelion i sociala medier, skulle vara så kul att få se hur du använder vår produkt!

Häng gärna med på instagram! Hitta oss under namnet @nellandthelion.

Jag hoppas att just du hittar något fint att köpa i webbutiken. Tack för att du stöttar mig i drömmen om att få driva mitt egna företag!


"When you buy from a small buisness, an actual person does a little happy dance"

/Malin